Tuesday, April 7, 2009

Surprise 4 me!!!!

Pg ni mcm bese la g keje, kul8 dh terpacak depan ofis, corporate talk katakan. So this morning ada OT mmg aku xleh rilex la. Waaaa xnak la ckp bunga2. Aku cume nk btau aku dpt surprise arini. Aku dpt bunga!!!!! Tengok cantik tak hehehhehe

Sbnr nye aku xsuke bunga tp bile tgk bunga yg byk camni besar plak tu pastu fresh2 lagi trus aku tgkap cintan huhuu terharu nye Time kasih encik kumbing, u made my day.

Siyes mmg xtau nk ckp ape excited giler. Yela org xpenah dpt bunga, mcm pepatah bagai kera mendapat bunga la aku aritu hehehehe Besar giler beb kalu la aku bleh tnjuk ke korang hehehe aku rs nk peluk je bunga tu tp cik abg suh jg baik, jg elok2. Baiklah sy akan dengar kata anda sy xkan bw tido, sy tidak akan memeluknya, sy tidak akan menyentuhnya kerana saya takut ia akan rosak, sy cume akan memerhatikannya. It just rite in front of me rite now. So sweeeeeeeet

Ni bukti menunjukkan bunga ni aku punye hehehehe

Tp mmg terkejut giler cik adik anta bunga tu dtg2 kate nk cari org dlm kad ni, aku dh cuak tgk2 mmg btol name aku huhuhu Aku igt org nk main2 ngan aku igt aku masuk rancangan realiti mencari biintang ke, mencari menantu ke ahhahaha Dh la ms tu
aku tgk berborak2 sakan ngan pcik yang nak operate mata.

Mmmg btol2 xsgka. Kalu korang rasa aku ni melebih2 poyo sgt, dpt bunga pun nk kecoh2, ada aku kisah sape suh korang baca hehehe Jgn mare, it's juz dat i'm soooo excited. Dengan ini disertakan beberapa gambar saya bersama teman baru saya di da
lam ofis hehehehe

Cik YaMie dengan bunga yang baru diterima

p/s; Time kasih awk yg bernama Nik Az Amin, suke sgt2 bunga tu. It's sooo big eventhough it's not as big as u hehehe

XOXOXO
--YaMieN--




4 comments:

a.m.n.i.n.a said...

jangan jaga bunga je baik baik...jage tukang bagi bunga tu baik baik...nnt pasu bunga pun dapat..ngeh ngeh ngeh

anis said...

bestnyer cik yam...cik kumbing bg bunga.....huhu

MY WORDS DESCRIBE MY FEELINGS=) said...

wei nk jgk bunga tu.romanticnye cik kumbing ni.msti ko x bleh tdo mlm ni kn ehehhehe

Nurul Shielawati said...

dapat kurasakan kegembiraan anda tatkala menerima dan memegang jambangan bunga tersebut..so sweettt...huhu..nak jugak....