Sunday, May 9, 2010

Kemaskini minggu ini

Hari minggu dimulakan dengan azam mahu berjogging di waktu pagi. Untuk stamina. Memang dah set dalam kepala. Jadi pagi bangun awal selepas subuh tidak sambung tido. Sementara menunggu masa yang sesuai bermain-main2 dahulu bersama anak2 kucing. Bukan anak2 ikan. Hahaha sungguh comel kalian semua.
Posted by Picasa

Jadinya masa yang ditunggu telah tiba. Tepat jam 830 pagi saya pun bersiap-siap mahu berjogging. Memandu di pagi hari memang mendamaikan. Tetapi memandu di pagi hari ke pejabat memang tak mendamaikan kerana mengantuk huhuhu huish YaMie merepek akibat banyak makan kerepek.

Hmm hari sudah agak panas, matahari sudah naik sedikit. Sampai ke destinasi kelihatan kebanyakan orang sudah mahu beredar. Berfikir berkali-kali. Patutkah saya meneruskan hajat di hati? Setelah melakukan segala kira-kira dalam kepala, baik batalkan sahaja kerana, giler mahu jogging tengah2 panas!!!! Iye mak saya akan gelakkan saya kerana tidak jadi untuk jogging huh. Takpelah kasut sukanku, kite sambung semula minggu depan ye (-_-")

Jadi saya habiskan masa dengan berurusan di atas talian dari pagi sampai... sekarang jam 8.43 malam. Memuat turun cerita, sehingga sekarang 1 movie sudah di tonton. Iye sila gelakkan saya kerana saya baru je tengok Twilight: New Moon. Sila gelak sekarang huhuhu Oh adakah wujud lelaki yang protective seperti Edward Cullen? Kalau ada saya sanggup jadi vampire. Iya merepek lagi!!!! 1 movie sedang di download dan 2 lagi on the way. Seronok la plak kumpul byk2 koleksi ni. Boleh jadi addicted huhuhu

Waaaahhhh esok hari kerja bermakna minggu berkerja bermakna saya akan melupakan buah hati buat seketika, bermakna saya suka kerana saya tidak sanggup terlalu memikirkan pasal dia bermakna saya sedih juga kerana perlu menunggu sehingga hari minggu untuk dating huhuhuhu Seksa kot kalu asyik fikir buah hati je hahahaha Maaf terjiwang seketika, mode berkelah di malam minggu bersama buah hati x abis lagi hehehe
ini semua dia yang makan, saya hanya mampu melihat :-)
Posted by Picasa

Dear, i miss you so much. Can't wait to meet you this weekends. Mahu menggelakkan kamu lagi. Mahu kikis duit kamu lagi opssss adakah saya terlalu berterus terang :-). Kata mahu bagi saya bawa itu kereta putih kan hehehe


xoxoxo
***YaMie***

6 comments:

shiela-suka-suki said...

hehe.=)).nothing to say.nampak ko ni soooo in love and mabuk cinta.haha

YaMie said...

haha nmpak je kan but dat doesnt mean its true =P

anis said...

piddah yamie...doesn't meant it is true konon...
btw, jgn amik kete putih itu..angkat baru punya meh...hehe

YaMie said...

anis, aku bw jek xnak amik pun, i mahu yang baru punya hahaha

a.m.n.i.n.a said...

sila simpan kasut sukan tu dalam peti harta karun sahaja ok. nanti aku nak join korang dating lah....bley kan kan kan?

YaMie said...

weh ada aku ajak ko hahha