Tuesday, October 26, 2010

Bu bu bu bulan



Entri ini saya dedikasi kan kepada Cik Nur Amalina Bahtiar a.k.a Ema. Ko kan selalu tanya aku kat mana tempat bes nak makan2 n lepak2 kat kuantan ni. Aku tau taste ko nak tempat yang kelas2 jek ehhehe ampun Ema. So tempat ni saya discover secara tidak sengaja dikala mencari kedai lain terjumpa la kedai ni dikalangan betapa banyaknya kedai yang memang tidak akan sesekali saya masuk huh. Siapa sangka tiba2 je nampak kedai camni. Konsep pun dah cun apa lagi interior design nye nama pun comel jek ehehehe


Dikala malam "Bulan" mengambang. Itulah nama tempat ini. Saya makan ikan dan chip chip chip chip n dale eh eh bukan Ikan dan spaceship? coklat chip? hahaha apa nye chip dalam BM weh!!!


Dan ini adalah peneman saya malam itu


Auwwww ayu tak. Nurul Shielawati Rosli. Oh kami tak banyak tangkap gambar sebab saya memenuhi masa saya dengan makan-cakap-makan-cakap-makan-cakap-minum-air-2-gelas hohohoho

Jadi amatlah digalakkan selepas ini supaya banyak lagi kedai2/ cafe2 seumpama ini diwujudkan di Kuantan Bandar Palma ni. Bukan sebab apa kalau kita tengok ownernye dah melayu jadi kita takkan was was lagi sebab menggunakan sabun 'Zaitun' ahhaha melalut lagi. Dan untuk kaki2 bola hatta awek2 yang mengaku minat bola bukan hanya kerana minat pemain yang hensem sahaja juga boleh lepak sini sebab ada skrin besaaaaaarrr punya. Ema pasni boleh la kite lepak sini pulak. Dekat dengan ngan rumah aku jek hehehe Oh lokasinya di sebelah je SABS area kawasan perumahan. Ada juga fb nye. Korang tengok sendiri la ek, klik kat link atas tuh daaaaa

4 comments:

a.m.n.i.n.a said...

Hooih~
Mana aku? Mana aku?
Korang tak ajak aku...
Oh Nina is saad now.
Nina dont like!

YaMie said...

I like it when Nina dont like hahaha

anis said...

anis likes NINA DON"T LIKE....hehe

shiela-suka-suki said...

hahaha...i like too when nina dont really like it..