Sunday, December 5, 2010

Re-meeting

Setelah hampir 3 minggu tidak bersua muka
Masih lagi tidak berkesempatan untuk snap gambar diri sendiri dan kekasih gelapku yang cerah tu.....haish
Asyik sangat tengok muka kamu sampai lupa nak snap gambar hahaha
Aktiviti kami....

Movie movie movie 
(maraton 2 movie jek yang sempat)



(baru nak tengok?????)


(movie yang worth tengok sebab bleh tengok kamu gelak sakan :-D)

Makan makan makan 
(perut makin gemok huhuhuhu)

Jalan jalan jalan 
(nak jalan lama2 lagi dengan kamu)

Gosip gosip gosip
(sesi kutuk orang hahahaha)

Shopping shopping shopping 
(ape kejadah nye shopping popcorn kombo 3 sampai 2x semata-mata nak buku nota Narnia ni)


Jadi selepas ini perlu tunggu lagi 2 minggu untuk ketemu kembali :-(

Perhubungan-jarak-jauh-yang-tak-berapa-jauh tapi berlaku seolah2 terlalu jauh untuk bertemu :-(:-(


oo entri selepas ini, saya mahu mencabar The Kaki's :-D

3 comments:

SIKAKITULIS said...

mcmana la nk suruh aku join. konpem aku jdk tiang lampu hahaha

YaMie said...

ala ema, ko xda mmg la kami bergeli-gelian, cuba kalau ko ada, kami akan profesional hahaha

anis said...

ko nk cbr KAKI's apa????