Monday, June 29, 2009

Sesungguhnya saya memang suka berjalan-jalan...


Arini ari isnin, 1st day of work, smlm hanging out wif ema, anis n yoyie. Bila difikir2kan balik bleh kate every week aku xduk diam kat umah msti kuar either go to cinema or juz mkn2. Ai pening kepala mak aku sbb dh lama aku xmasuk dapur. Risau kalu skill memasak aku semakin hilang hehehe

Hanging out chit-chatting seronok bile dh kuar ramai2 ni. Jumaat ni aku n anis will go to perlis!!! Can't wait!! Sebenarnye aku ada byk cuti yang perlu dihabiskan b4 kontrak aku abis bln 8 ni. Sedang berfikir bila lagi la aku nk cuti, ada 2mgu tu huhuhu so bile dh cuti agak pjg ni xkan nk duk umah je kan. Aku suke berjalan2 tapi sedi
hnya xda kawan nak di ajak. Ada mmg ada tapi msti la dorg bz kan. Akhirnya setelah aku jampi segala jampi serapah yang aku tahu, anis bersetuju untuk mengikutku ke perlis. Yeahhuu. Seronok kalu ada teman, xda la takut sgt. Dulu penah g sorg, bes jgk sorg2 bleh jalan ikut dan je. Act aku mmg suke backpackers tapi xda geng huhuhuhu

Lepas ni ada cuti lagi. Dlm kepala dh kene plan nk g mana, kalu sia2 saja aku amik cuti. So any suggestion?? Thinking of nak g Melaka bandaraya bersejarah. Mari2 rakan2 ku sekalian.


missing those good old days...


xoxoxo
***YaMie***

5 comments:

anis said...

jom..jom...
aku ok jer...cume kdg2 kena tgk poket jugak..maklumlah maintenance megatron aku tu tahap celberity gitu..ahaks...anyway...sonok pe g jengjalan...lgpun single lagi..esok kalau dah ader komitmen susah....btul x????

KePOchi LaTTe said...

huhuhu nak ikut jugak...

YaMie said...

Mari2. aku akan cuti pjg lagi selama 3 hari, 6-10 july, so start planning for next trip pleaseeee. ada org nak ikut tak

Kami Si Kaki Ronggeng said...

yamie..suggest nk p mane k..

Nurul Shielawati said...

pe kata korg ke KL..wah2..pastu langsung kite ke Melaka..(msti NINA excited gile)..but her class will start very soon...next week blh la kot..(amboi..byk sggh duit aku nie)