Wednesday, September 23, 2009

The kaki's gathering

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009. Tahun ni xbagi kad raya kepada sesiapa pun kerana dh malas nk bg kad raya dh ehehhe SMS raya pun xbagi ntah dh mls nk reply kot. Malam terakhir ramadan the kaki's ( minus anis plus yoyie hehehe) goes nite outing ( patut org g teraweh malam terakhir ramadan, ko g lepak plak sah2 xdpt lailatul qadar hehehe) At least b4 raya nk gak buke sesama. Setelah perbincangan lanjut yang dijalanka maka kami setuju untukberjumpa di restoran timur, sri dagangan, kuantan. Daripada ramai2 org yang di ajak hanya mereka ini sahaja yang mengesahkan kehadiran.

amnina azmi berposing bersama bread pudding nye (sedap tapi agak manis la nina, kencing manis aku mlm tu hehehe)

YaMie ( berposing bersama bread pudding amnina)

amalina bahtiar wif her big lurve

Oh dan juga shila n yoyie. Xsempat mengambil gmbar mereka. (Sori shila mmg amat terlupa eheh) Malam itu juga ema wif her surprise membawakan kami cute cupcake huhuhu (impian untuk gune cuppies semasa majlis tunang sbg pengganti kek keh3) Noting to story about, nak upload gmbar je sbnrnye nk bagi anis jeles hehehe

tangan yoyie menggeletar mengambil gambar kerana dikelilingi pompuan chantek lol

our cuppies

selamat hari raya aidilfitri


xoxoxo
***YaMie***

1 comment:

anis said...

tahniah cik yam..akhirnya ko berjaya menjeleskan diri ku yang berada di kampung ini...syabas mere betti...huhu