Thursday, October 8, 2009

Sambutan Jubli Perak

8 oktober... saya suka tarikh ni!!! rasa nak jerit kuat2!!!! Mmg chumel tarikh ni suke sgt2. Tapi ape plan nye?? Xda plan pun sbb kwn2 xda kat kuantan nk celebrate sesama so celebrate mkn kuih raya yg dh masuk angin jela T_T...Di sini saya ingin menyatakan ucapan setinggi2 tahniah kepada:

1. Nabila Ikbal Norul Kamar @ Biela, KMNS/USM ( lupe, btol ke ni name btol die ni eheheheh)
2. Nik Az Amin @ Dato' K/ Dato' Kumbing =p
4. Nur Hafizah Hamrun @ Fizah Hamrun, SEMSAS
5. Hafiz Bohary @ abang botak yg xabis2 belaja lagi hohohoho
6. Amnina Azmi @ Niena @ Kuntum* ( nak jgk letak name kuntum hehehe)
8. Azura Mohamed Yunus @ kak amy, IESC
9. Nor Zilawati Yusof @ kak ziela, IESC
10. Dr Heliza, IESC
11. Siti Nurasyikin, IESC
12. Roliza Abd Latiff, IESC
13. Nazipah Mat Ali @ Ipah, KMNS
14. Munirah , SEMSAS
16. Nadhilah Rezali, AFZAN
17. Siti Hajar, SEMSAS
18. Noraini Azali, SEMSAS
19. Noraszawati, KMNS
20. Nur Anis Albakry, ASSUNTA
21. Nurul Anis, KMNS
22. Nurul Shahirawati @ itu sheilawati punya adek (hoh kamu kenal sama sy ek hehe)
23. Anis Arianti Norman @ anis *

Ya itula senarai nama pemenang untuk tahun ini. Jadi jika anda mahu disenaraikan dalam senarai2 nama pemenang untuk tahun hadapan, jgn lupe ye tarikh akan datang..8 oktober 2010. Tiada ganjaran hadiah yg akan disediakan (penganjur xda bajet nk belanja ramai org huhuhu) oh lagi bagus kalu wish n ada hadiah skali terus sy letak no 1 (wpun kamoo wish plg lmbat ahhaha) Ha bagi kamoo yg bertanda asterisk (*) tu, next year saya mahu hadiah dr kamoo, no excuse ehehehe. Saya kan adik bongsu kamoo *wink*wink* hehehe Time kasih byk2 kerana

- kamoo masih ingat pada saya
- kamoo sgup tahan mata dengan mancis untuk berjaga malam semata2 kerana mahu menjadi ant org terawal wish bufday saya
- kamoo sentiasa sabar melayan karenah adik bongsu kamoo yg baik ini (esp. kpd mereka yg bertanda * itu)

saya mahu kek mcm ini bleh, siap tulis lagi 25 hehehe

BIG XOXOXOXO
***YaMie***

p/s: saya sudah penat, on9 depan tv yg menayangkan WWE (itu wrestling la, ayah sy tgh layan) T_T

5 comments:

a.m.n.i.n.a said...

Amnina Azmi @ Niena @ Kuntum* ( nak jgk letak name kuntum hehehe)

suke eh...xde kuntum-kuntum k =p Nanti ler kite celebrate bday....celebrate bday aku skali kan?hehehe...happy birthday to kak yamie

sikakitulis said...

ye..aku sggp thn mata ehehe..next year maybe kite boleh celebrate saem2 klau aku pindahla ehehe

YaMie said...

ko nk pindah kuantan ke ema. nape?

sikakitulis said...

i'm thinking of it lately..ntahla yamie..parents aku mcm dh byk kali tanye

anis said...

ngada2lah plakkan...nk kek ye...nanti2 k....kena gather semua kaki's br syiok...